torsdag 23 april 2009

Det råder total mediatystnad

Våran stackars "presskvinna" är idag ständigt terroriserad av journalister som ringer och ringer och ringer...Men till medias stora förtret så har vi utlyst total mediatystnad. Ingenting varken dementeras eller bekräftas förrän vi har fått klartecken från fröken Mia herself.

Under tiden så jobbar vi vidare. Kampen är inte över ännu..Först och främst ska vi få hem Mia och Thor..Sedan ska de ha någonstans att dra sig undan från offentlighetens ljus där de kan lära känna varandra igen. Där båda kan bli hela igen.
Verkligheten är den att Mia och Thor, när/om de landar i Sverige, inte äger mer än kläderna de har på kroppen. Även om vi är många som är redo att ställa upp med mat, husrum och kläder, så måste de få hjälp att etablera ett nytt liv här i Sverige. Ett nytt liv med bostad, arbete osv.

Sedan återstår problemet Andrew. I sitt uttalande har han sagt att han kommer att skydda Thor så länge han lever. Med detta i åtanke så kan man anta att han kommer att försöka ta Thor igen. Så länge han går fri så kommer Mia och Thor att behöva leva med att ständigt titta sig över axeln, att ständigt vara musstänksamma mot allt och alla...

Kampen är inte över..

3 kommentarer:

Karolina sa...

Hej, i min befolkade förort har jag sett att en 2a hyrs ut (möblerad tror jag?). Detta ligger i saltsjöbaden och det är alltid folk som ser och hör, vilket kanske ä bra om de ska kunna gå ut.. Stora och många lekplatser. Hör av er om intresse finns! Så kan jag ringa uthyraren. hur som, så kan jag berätta mer ingående.

Maria NJ sa...

Jag har kontaktat SAS idag om donering av flygbiljetter till Mia och Thor. Har aven kontaktat ca 20 barnvagns/leksaks affarer. Hoppas nagon kan tankas sig att hjalpa till. Vill ju bara att Mia och Thr ska fa ra om varandra nar de landat, och inte behova oroa sig over sadana utgifter!!

Liza sa...

Jag har startat en insamling bland alla mina vänner som har barn! Hittils har vi fått ihop en del kläder till Thor och lite leksaker men jag hoppas på mycket mer!
// Liza