onsdag 22 april 2009

Denna långa väntan

Den tar kål på oss. Och säkert på er med- Ni som zappar mellan bloggarna för att hitta nyheter.
Vi har inte mycket att ge. Och denna gången är det inte för att vi måste skydda utredningen.

Tidigare har vi inget kunnat sagt även fast vi har vetat. Ingenting fick komma ut eftersom det lätt kunde ha kommit fram till Andrew. Vi ville absolut inte ge honom chansen att ligga steget före.
Ni skulle bara veta allt, mer eller mindre knasigt, vi har gjort för att hitta Thor. En av våra superdetektiver (du vet vem du är ;-) ) visade sig vara en hejjare på att spåra IP-adresser och människor via nätet. Några av oss smög omkring i buskarna med förstoringsglas. Andra försökte att utöva utpressning på våra "nyckelvittnen". Vi har spytt mycket galla över myndigheterna och våra mailadresser går säkerligen raka vägen till "skräpposten" nuförtiden ;-)
Det är tur att vi jobbar från olika delar av världen. När vi i Sverige går och lägger oss, så vaknar detektiverna i USA och tar över.

Jag hoppas att det blir någon fortsättning på detta när Thor är hemma. För vi har varit ett bra team.

Återigen till nyheter. Som ni säkert läste i Mias senaste Aftonbladetinlägg så har hon numera två telefoner som ringer nonstop. Det är släktingar och vänner som är oroliga, journalister, advokater etc. som ringer dygnet runt. Vi försöker att prata med Mia en gång om dagen för att få senaste status - via en knastrig lina från Guatemala. Under den tiden så ska det även förmedlas kontakter och pratas insamlingar osv. Så ha förtröstan. Om och när vi får nyheter så kommer ni att få veta...

2 kommentarer:

Vi på Kantarellen sa...

:-)... ja, jag är specialist på sånt nu.

Vi på Kantarellen sa...

Såklart att vi måste få en fortsättning.... vi är ju ganska "tajta" nu... trots att vi aldrig har träffats.